DíszüvegPlaza

Bejárati Ajtó katalógus díszüvegminták és Árak!

tovább

Konyhaszekrény Crea díszüveg

Tovább

Beltéri ajtó díszüveg minták és Árak!

Tovább

Crea ajándék webáruház!

Tovább

DíszüvegPlaza kezdőlap

Képzelje el egy percre, hogy hétfő reggel 7-kor ül a konyhájában és a kávéját szürcsöli. A nap épp besüt a bejárati ajtaja üvegén, a konyhaasztalra.

Most képzelje el, hogy nem egy szimpla üveg van az ajtóban, hanem egy pazar CREA díszüveg. Issza a kávét, közben a nap sugarai megtörnek a díszüvegen és ezernyi színben pompáznak az asztalon, mintha csak egy kaleidoszkópba nézne.

Ugye Ön is érzi a különbséget?

 

Gyönyörű kézműves CREA ólomüveg-hatású díszüveg paneljeink méltán lesznek otthona ékkövei! Legyen szó bejárati ajtó hőszigetelt üvegpaneljáról, konyhaszekrényajtó üvegezéséről vagy lakása beltéri ajtóiról.

Segítünk a döntésben, hogy otthonról, könnyedén és gyorsan online rendelhesse meg CREA díszüveg paneljét, melyet napokon belül megcsodálhat otthonában!

Mindezt az eredeti ólomüveg árának töredékéért, de garantáltan nem az élmény vagy a minőség rovására.

Tekintse meg választékunkat, ha nem talál megfelelőt katalógustermékeink között vagy határozott elképzelése van, rendeljen egyedi üveget!

Bízunk benne, hogy Önt is megrendelőink között üdvözölhetjük.

 Miért legyen Ön a következő ügyfelünk?

Azt kapja kézhez, amit rendel. A kész díszüveg pontosan olyan, mint a katalógusképen, illetve egyedi megrendelésnél a látványterven.

Az ár a megadott mérettartományban fix, nincs ívelt felár, nincs apró betűs rész, sem rejtett költség!

Egyedi mintákat talál. A minták színe ízlés szerint összeállítható, és az ólomszál színe is változtatható. Az árat ez nem befolyásolja!

A megrendelt díszüvegeket biztonságosan szállítjuk házhoz, ráadásul a csomagok érték biztosítva vannak. Így egy esetleges törésnél a Önt semmilyen anyagi kár nem éri, a sérült díszüveget azonnal cseréljük!

Termékeinkre 100 % garanciát vállalunk! Az általunk forgalmazott és használt speciális üvegfólia tökéletesen illeszkedik az üveg felületére (ragasztónyom nem látható), így az üveg mindkét oldala hibátlan megjelenést nyújt. Az ezzel a technológiával készített üvegpanelek élettartama minimum 25 év!

Nem kell hónapokat várni a díszüveg elkészítésére! A katalógusunkból rendelt CREA díszüvegek már napokon belül az otthonát díszíthetik!


További információért hívja a +36-70-6250844-es  telefonszámot

vagy küldjön e-mait az:  info@diszuvegplaza.hu


Látogasson meg minket bemutatótermünkben!


Érdeklődés

Név *:
E-mail *:
Telefonszám *:
Üzenet leírása *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Kapcsolat

A CREA díszüvegek gyártója:

Művészeti-Fólia Bt.

Adószám: 24917072-1-08

Tel: +36-70/625-0844

Tel: +36-96/461-815

E-mail: info@diszuvegplaza.hu

Bemutató terem:

Hungary- 9100 Tét, Szent István u. 4.

Adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-88794/2015. és NAIH-88795/2015Megosztás