DíszüvegPlaza

Kapcsolat

A CREA díszüvegek gyártója:

Művészeti-Fólia Bt.

Adószám: 24917072-1-08

Tel: +36-70/625-0844

Tel: +36-96/461-815

E-mail: info@diszuvegplaza.hu

Bemutató terem:

Hungary- 9100 Tét, Szent István u. 4.

Adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-88794/2015. és NAIH-88795/2015Bejárati ajtó vásárláshoz, rendeléshez pár gondolat

2019.09.19.

Bejárati ajtó vásárláshoz, rendeléshez pár gondolat

Építkezés, felújítás? Új bejárati ajtóra van szűkség vagy a régi cseréjére? Műanyag vagy fa bejárati ajtót válasszak? Katedrál üveggel vagy díszüveggel kérjem? Ugye tette fel már magának ezt a kérdést?

Műanyag vagy fa bejárati ajtót - katedrál üveget vagy díszüveget válasszak?

Műanyag nyílászáró jó hőszigetelést biztosit és nem igényel felületvédelmet, olyan helyen ahol sok esőt kap kifejezetten ajánlott választás. Hosszú távon a színe kifakulhat.

A fa bejárati ajtó meleg, természetes hatást biztosít, jó hőszigeteléssel. Azoknak, akik ragaszkodnak a természetes anyagok használatához az építkezés során kifejezetten ajánlott. Hátránya, hogy rendszeres karbantartást és felületkezelést igényel. Idővel elvetemedhet, ami szigetelési és záródási problémákat okozhat.

Tehát összefoglalva fontos, hogy jól szigeteljen, hosszú távon hibátlanul működjön és tükrözze egyéni stílusunkat. Színében, formájában illeszkedjen a ház stílusához és legjobb ár/érték arányban legyen.

A Crea díszüveg panel bármelyik bejárati ajtót egyedivé és gyönyörűvé tesznek. 

Minden üveges bejárati ajtóban úgynevezett hőszigetelt üveg található. Ez lehet két vagy leginkább már elterjedt három rétegű hőszigetelt üvegpanel. A köztes vagy belső üveg lehet sima float (ekkor belátni a lakásba), katedrál (legfőképp a csincsilla vagy homokfújt üveg a jellemző) ami elég snassz kinézetet ad az ajtónak, vagy eredeti ólomüveg/tiffany üveg ( nagyon drága és hosszútávon az üveg hőszigetelés értékét rontja) és CREA díszüveg ( elérhető áron, az üveg hőszigetelési értékét nem befolyásolja) mely forradalmi újdonság a díszüvegezés terén. 

Az általunk gyártott CREA díszített üvegek alkalmasak hőszigetelt üvegpanel összeállításához, annak hőszigetelési értékét nem befolyásolják. Akár egy katedrál üveg árában kihozható, de látványban szemet gyönyörködtető!

Az üveg formájának kiválasztásakor érdemes szem előtt tartani az alábbit:

A CREA díszüvegek gyártásának költségét nem befolyásolja az, hogy egyenes vagy íves az üveg formája. Viszont a hőszigeteléskor ez jelentősen megnövelheti az árakat. 

Amennyiben az általunk gyártott Crea díszüveget szeretné új bejárati ajtajában csodálni, akkor az ajtó vásárlás, megrendelés előtt ezt feltétlenül jelezze a gyártónak, kereskedőnek.  Gyakran egyeztetünk a gyártó céggel, így Önnek nincs közvetitő szerepe, csak a végeredményt kell élveznie!

Cégünk vállalja az általunk készített Crea díszüvegek komplett hőszigetelt üveg gyártását, és leszállítását a bejárati ajtót gyártó cégnek.

Nézze meg katalógus üveg választétkunkat (itt már árakat is talál):

Katt ide...

Vagy az eddig készült bejárati ajtó díszüvegekből, és készítünk rá árajánlatot: 

Katt ide...

Ha konkrét elképzelése van, küldje meg a tervet vagy fotót és készítünk rá árajánlatot.  info@diszuvegplaza.hu

Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

+36-70/6250844

vissza