Konyhaszekrény díszüveg

Végigjárta már az összes üvegező céget, de nem talált a bútorhoz illő üveget?  Ismerősénél gyönyörű ólomüveget látott a konyhabútorban, de Ön ezt nem engedheti meg magának?
 
Egy nagyszerű lehetőséget ajánlunk a figyelmébe! Igen, Önnek is lesz csodaszép, ízléses konyhaüvegje anélkül, hogy kocsiba kellene ülnie, vagy lakberendezőt fogadnia!

Legtöbben a konyhabútor rendelésekor az üvegre nem fordítanak kellő figyelmet. Vagy teljes egészében rábízzák  az üvegválasztást az asztalosra, bútorgyártóra, vagy saját kezükbe veszik a vásárlást és végigjárják az üvegező cégeket, ahol egyformán unalmas, egyhangú üvegeket ajánlanak méregdrágán. 
Azonban egyik szakember sem lakberendező, így nem tudnak hatékonyan segíteni a döntésben. A végeredményt pedig évekig fogja nézegetni.

Miért érdemes katalógus üvegjeink közül választani?

  • Azonnal ki tudja kalkulálni az árat.
  • Akár 5 munkanapon belül az otthonában van a kész díszüveg.
  • Az Ön által megadott üvegméretére gyártjuk le.
  • Országosan házhoz szállítjuk.
  • Néhány kattintással rendelhet online.
  • Díszüvegjeink tökéletes ólomüveg-hatás nyújtanak, elérhető áron. Már 8000 forinttól vásárolhat gyönyörű konyhaszekrényajtó-üveget!
  • A termékeinkre 100 % garanciát vállalunk! Az általunk forgalmazott és használt speciális üvegfólia tökéletesen illeszkedik az üveg felületére (ragasztó nyom nem látható) az üveg mindkét oldala hibátlan megjelenést nyújt. Az ezzel a technológiával készített üvegpanelek élettartama minimum 25 év!

egyedi elképzelése alapján megvalósítjuk díszüveg álmát

Az egyedi üvegek készítése kicsit időigényesebb feladat, mint az üvegkatalógusból való rendelés. A kapcsolat felvételt követően a megbeszélések alapján elkészítjük a látványtervet és árajánlatot, mindezt díjmentesen.  Ehhez szükséges, hogy küldjön egy e-mailt az info@diszuvegplaza.hu-ra, mely tartalmazza az üveg méretét, a megálmodott mintáról egy fotót, amennyiben van. Ha nincs konkrét elképzelése, írja le, milyen típusú minta áll Önhöz a legközelebb (modern, klasszikus, virágminta, geometrikus minta, stb.). 
 Ha kérdése van, hívjon minket! +36-70/6250844

Ügyfeleink írták rólunk

Az űrlap nem jeleníthető meg!

Kapcsolat

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk

Bemutató terem/műhely : 9100 Tét, Szent István u. 4. (Győr-Moson-Sopron megye)
Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Nyitva vagyunk

Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 17:00
Péntek: 09:00-14:00
Szombat: előzetes időpont egyeztetés alapján
Vasárnap: mi is pihenünk ;)

Írjon nekünk

diszuvegplaza@gmail.com
(Válaszolunk 1 munkanapon belül)

Hívjon minket

Elérhetőek vagyunk: 09:00 - 18:00
+36-70-625-0844

Iratkozzon fel hírlevelünkre

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!