google377f97d589d7dd26.html
DíszüvegPlaza

Konyhaszekrény díszüveg

Szép, izléses, drága konyhabútorát teljesen hazavágja a csupasz, rideg üvegfelület?

Végigjárta már az összes üvegező céget és nem talált a bútorhoz illő üveget?  Ismerősénél gyönyörű ólomüveget látott a konyhabútorban, de Ön ezt nem engedheti meg magának?

Akkor most egy nagyszerű lehtőséget ajánlok a figyelmébe! Igen, Önnek is lesz csodaszép, izléses konyhaüvegje anélkül, hogy kocsiba keljen ülnie, vagy lakberendezőt keljen fogadnia!

A legtöbb ember konyhabútor rendelésekor az üvegre nem fordít kellő figyelmet. Vagy teljes egészében rábizza  az üveg választást az asztalosra, bútorgyártóra, vagy saját kezébe veszi a vásárlást és végigjárja az üvegező cégeket, ahol egyformán unalmas, egyhangú üvegeket ajánlanak méregdrágán.

Az a baj ezekkel a megoldásokkal, hogy egyik szakember sem rendelkezik lakberendezői szaktudással, így nem tudnak segíteni a döntésben. A végeredeményt pedig évekig fogja nézegetni.

"Lakberendezőként ismerem ezeket a problémákat és próbáltam megoldást keresni rá. Több ügyfelem igényeit  végighalgatva megterveztem a Crea konyhaüveg katalógus mintákat azok számára, akik otthonról, kényelmesen, kikalkulálható árakkal szeretnének rendelni díszüveget gyors kiszállítással. De azokról sem feledkeztem meg, akik bizonytalanabbak vagy különlegesebb, egyedi darabot szeretnének rendelni. A számukra egyedi üvegtervet készítünk, árajánattal ill. látványtervet készítünk a biztos döntés érdekében. " Kránitzné Ildi a  Crea díszüveg tervezője.

Miért érdemes katalógus üvegjeink közül választani? 

  • Azonnal kalkulálható árak
  • Gyors gyártás  (akár 5 munkanapon belül az otthonában van a kész díszüveg)
  • Az Ön egyedi üvegméretére gyártjuk le az üvegeket
  • Házhoz szállítjuk
  • Otthonról, kényelmesen rendelhet
  • Tökéletes ólomüveg hatás, elérhető áron. Már 8000.-Ft-tól vásárolhat gyönyörű konyhaszekrény ajtó üveget!
  • A termékeinkre 100 % garanciát vállalunk! Az általunk forgalmazott és használt speciális üvegfólia tökéletesen illeszkedik az üveg felületére (ragasztó nyom nem látható) az üveg mindkét oldala tökéletes megjelenést biztosít. Ezzel a technológiával készített üvegpanelek élettartama min.25 év!

Nézze meg díszüveg katalógusunkat, válassza ki konyhaszekrény ajtójának  legújabb ékkövét!

Tovább a díszüveg kínálathoz és árakhoz...


Amennyiben  egyedi elképzelése van segítünk a megvalósításban!

Mit kérünk Öntől? Küldjön egy e-mailt az info@diszuvegplaza.hu, mely tartalmazza az üveg méretét, konyhaszekrényéről egy fotót  (ha megoldható) és ha van egy terv vagy minta ami tetszik Önnek, vagy írja le milyen típusú mintára gonol (modern, klasszikus, virágminta, geometrikus minta...)

Megtervezzük elképzelésének leginkább megfelelő konyhaszekrény díszüveg mintáját, elkészítjük látványtervét és  árajánlatát. 
A terv alapján a színeket leegyeztetjük és a megbeszéltek szerint legyártjuk konyhabútora Crea díszüvegét. 

Nézze meg az általunk gyártott egydi konyhaszekrény ajtó  díszüveg képgalériánkat!


Hajlított konyhaszekrény üvegre lenne szüksége? Szeretne hajlított tiffany-üveget konyhaszerkényébe de az ára megfizethetetlen? 

 

Kérejen árajánlatot Tőlünk! Akár meglévő hajlított üvegjét hozza el hozzánk, akár elkészítettjük a hajlított üveget, mindkét esetben kedvező áron tudjuk megdíszíteni az üvegfelületet. 

Jó tanács! Mielőtt az asztalos legyártja a hajlított konyhaszekrény ajtót, konzultáljon velünk, mert költséghatékonyabb legyártatni a megadott méretre a standart íves  hajlított üveget és hozzá alakítani a keretet mint fordítva. Egy 60 x40 cm hajlított üveg ára standardt ívvel 20000.-Ft, egyedi ívvel 42000.-Ft körül - díszítés nélkül. 

 

Az üvegre akár a katalógus konyhaszekrény üvegminták közül választhat mintát, vagy megtervezzük egyedi mintáját. 

 

 

 

 

Bármi kérdés felmerül, kérem jelezze felénk az alábbi elérhetőségeken! 

Telefonszám: +36-70/6250844 vagy e-mail: info@diszuvegplaza.hu

Érdeklődés

Név *:
E-mail *:
Telefonszám *:
Üzenet leírása *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!