Nagyobb referencia munkáink

Itt láthatóak azok a munkáink, melyek intézményeknek, vállalatoknak készültek az évek során. Szerepelnek köztük templomok, iskolák, kórház is. Fontos számunkra, hogy nem csak a magán emberek számára tegyük elérhetővé a díszüveg varázsát, hanem olyan frekventált helyeken is méltó díszítést kapjanak a csupasz üveg felületek, ahol év tizedekig gyönyörködhetnek az általunk dekorált üvegfelületekben, mindezt elérhető árakon. 

Kisvárda  2019 - Várady Kata Református Iskola

2019 tavaszán kezdtük meg az iskola cca. 30 m2 meglévő hőszigetelt üvegfelületének díszítését utólagosan. Nagy szakmai kihívás volt ez az összetett munka, de sikeresen teljesítettük. Az eredmény magáért beszél. 

Győr 2017 - Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont Kápolna 

A már meglévő műanyag nyílászárókat díszítettük fel az Apor Művészeti Iskola diákjai segítségével

Győr 2017, Győri Szentlélek Templom Örökmécses

Megtisztelő feladatként kaptuk a templom örökmécsesének tervezését és elkészítését

Budapest 2014 - Ügyvédi Iroda

Budapest belvárosi ügyvédi iroda helységébe készítettük el a díszüveg panelokat, hozzájárulva a hely eleganciájához. Az ólomüveg hatású díszüvegeket PH-Idea belsőépítészeti cég tervei alapján készítettük el. 

Győr 2014, Győri Kórház koraszülött osztály szoptató helység 

Meglévő hőszigetelt üveg díszítése a helyszínen a betekintés megakadályozása, de a fény beengedése végett. A helység funkciójának megfelelő intimitás kialakítása volt a cél.

Budapest 2006 -  Gróf Széchenyi Rendezvényhajó 

Cégünk készítette el a rendezvényhajó teljes belsőépítészeti tervezési munkáit, faintarziás díszítéseit egyben a felülvilágítót. 

Győr 2013- Kisalföld Erődgazdaság Zrt. tárgyaló terem

A tárgyaló terem ablakai fixen be voltak építve. Mivel íves felületről volt szó az árnyékolás nem volt könnyen megoldható ezért került előtérbe a művészeti fólia alkalmazása. Az ablakok mintáját úgy terveztük meg, hogy a cég arculatát tükrözze. A mintába bele is lett építve a cég logója.

A munkát a helyszínen készítettük el - már meglévő hőszigetelt üveget kellett díszíteni.

Koroncó 2015 - Erdészház

Meglévő bejárati ajtó és teraszajtó díszítése, fő szempont a beláthatóság megszüntetése. A teraszajtónál a hőszigetelt üveget újra gyártottuk, a bejárati ajtót  a helyszínen díszítettük fel.

Dunaszeg 2010 - Méri Tavak 

Dunaszegen a panzió műanyag nyílászáróit díszítettük fel a helyszínen művészeti fóliával és csiszolt üveg díszítéssel.

Kisebb ráfordítással a már meglévő nagy üvegfelületeknek elegáns megjelenés adható, mely jól igazodik a belső tér hangulatához.

Budapest 2015 - Várkert Bazár / Várkert Gondnokság Igazgatás 

Az alábbi munkát a Várkert Gondnokság részére készítettük el, a már meglévő ablak üvegfelületének díszítését kellett elvégezni úgy, hogy a minta tükrözze az épület stílusát, egyben ne engedjen belátást az igazgatási irodába.

Gödöllő - Városi Könyvtár

Cégünk készítette el a gödöllői könyvtár új hőszigetelt, díszüveg ablakait. A meglévő festett - kifakult üvegek kerültek lecserélésre. Ugyan az a minta és színek lettek elkészítve a tartós, UV stabil művészeti-fólia segítségével.

Répcelak 2017 - Ravatalozó

Győr-Moson-Sopron megyei Répcelak új ravatalozójához készítettük el a hőszigetelt üvegeket Crea díszüvegekkel.

Veszkény 2012 - Ravatalozó

Győr-Moson-Sopron megye Veszkény településétől kaptuk a megbízást új díszüvegek gyártására. 

Abasár 2011 - Ravatalozó

Abasár község Polgármestere bízott meg minket a feladattal, hogy elkészítsük a ravatalzó ajtajának üvegezését. Új, 2 rétegű hőszigetelt üvegpanelt gyártottunk le, a belső üvegfelület lett feldíszítve művészeti fóliával és csiszolt üvegekkel. Az ára jóval kedvezőbb lett, mintha eredeti ólomüveget használatak volna.

Az üveg stílusa, eleganciája méltó dísszé vált a megemlékezés színhelyének.

Cirák 2009 - Ravatalozó

A ravatalozóhoz új hőszigetelt üvegpanelok lettek legyártva. A hőszigetelt üveg összeállítása előtt, a belső üvegréteget díszítettük a művészeti fóliával és csiszolt üvegekkel. Tökéletes tiffany-üveg hatást értünk el.

Felsőszeleste 2013 - Templom

Oltár melletti két ablakhoz készítettük el az egyedi hőszigetelt üveg panelt.

Rábacsécsény 2011 - Templom

A rábacsécsényi templom meglévő üvegablakait díszítettük fel a Crea díszüvegezési technológia segítségével.  A mintával és a színekkel igazodtunk a már meglévő , antik ólomüveghez.  Ezzel a munkánkal  kiérdemeltük a fóliát gyártó nemzetközi cég elismerését. 

Tét 2010 -  Templom

Téten a Katolikus templom meglévő üvegfelületét díszítettük útólagosan a művészeti-fólia segítségével. A díszítés helyben történt, a meglévő hőszigeltet üvegek - belső tér felé eső felületére vittük fel a fóliát és ólomszálat.

Az útolagos díszítéssel, gyönyörű ólomüveghatást tudtunk elérni az üvegeken.

Kutas 2012 - Templom

Kutason a Katolikus templom meglévő üvegfelületét díszítettük útólagosan a művészeti-fólia segítségével. A díszítés helyben történt, a meglévő hőszigeltet üvegek - belső tér felé eső felületére vittük fel a fóliát és ólomszálat.

Az ablakokon stilizált jelek és szentségek lettek megjelenítve.

Az útolagos díszítéssel, gyönyörű ólomüveghatást tudtunk elérni az üvegeken, ezáltal a kicsit modern tér belső hangulata is megváltozott, meghitebb, templomisabb lett.