Cégünk története: Az álomtól a valóságig

2006-ban egy kis, mindössze 20 m²-es műhelyben indultunk el családi vállalkozásunk, mely  egyedi díszüvegek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Az indulásunk ugyanúgy rengeteg kihívással, áldozattal és kitartással járt, mint sok más sikeres vállalkozásé. Új díszüvegezési technikáinkkal számtalan kiállításon vettünk részt, ahol bemutathattuk kreativitásunkat és elhivatottságunkat. Hálásak vagyunk a befektetett munkánk eredményeképpen érkező megrendelésekért. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy templomok, céges tárgyalók, magánlakások, ügyvédi irodák és a Várkertbazár is a mi egyedi üvegeinkkel ékesednek.

2010-ben újabb mérföldkőhöz érkeztünk: átköltöztünk egy tágasabb, 80 m²-es műhelybe. Az új helyszín lehetővé tette, hogy ügyfeleink kényelmesen látogathassanak meg minket, és a munkafolyamatok is zavartalanul folyhassanak.

2014-ben egy újabb álom vált valóra. Megszületett az ötlet, hogy hozzunk létre egy díszüveg katalógust, amely által könnyen rendelhetővé válnak díszüvegeink. Így a megrendelők azonnal kalkulálhatják az árat, összeállíthatják a színvilágot és kiválaszthatják a mintát. Napokon belül pedig átvehetik otthonukban.

Folyamatosan fejlesztjük a technológiánkat. Az üveg mintaterveket már digitálisan készítjük, ezáltal egyedi árajánlatainkhoz kapcsolódó üvegtervek maximális élvezetet és tájékoztatást nyújtanak ügyfeleink részére. Bár az üvegezés egyes részfolyamatait ki tudtuk váltani plottervágó segítségével, annak kézműves technikája még mindig megmaradt.

Családi vállalkozásunk története a bizonyíték arra, hogy a szenvedély, az elhivatottság és a kitartás segítségével bármilyen álom valóra válhat.
Rólunk
Kránitzné Ildikó cégvezető

Bízom benne, hogy rövidesen Önt is ügyfeleink között köszönthetjük!

Ügyfeleink írták rólunk

Találkozzunk

Bemutató terem/műhely : 9100 Tét, Szent István u. 4. (Győr-Moson-Sopron megye)
Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Nyitva vagyunk

Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 17:00
Péntek: 09:00-14:00
Szombat: előzetes időpont egyeztetés alapján
Vasárnap: mi is pihenünk ;)

Írjon nekünk

diszuvegplaza@gmail.com
(Válaszolunk 1 munkanapon belül)

Hívjon minket

Elérhetőek vagyunk: 09:00 - 18:00
+36-70-625-0844

Iratkozzon fel hírlevelünkre

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!