Bemutatkozás

Mindig érdeklődve olvasom a nagy cégek indulásának történetét. Általában ugyanaz a recept, hogy garázsból indultak el, több akadály is le kellett győzni és sok lemondással és kockáztatással járt, de kitartottak a céljuk megvalósítása érdekében. Legutóbb az Apple cégről láthattunk filmet...

Egyedi üvegek gyártásával és anyagforgalmazással foglalkozó cégünk 2006 évben indult útjára egy kis 20 m2 műhelyben. 

Sok kiállítást megjártunk új díszüvegezési technikánkkal, és a befektetett munkának köszönhetően elkezdtek jönni  a megrendelések. Sokféle helyre készítettünk egyedi üvegeket (Templomok, Cégek tárgyaló helységei, magánlakások, ügyvédi iroda, Várkertbazár...) amelyekre a mai napig büszkék vagyunk. 

Kis cégünk 2010-ben beköltözött új 80 m2 műhelyébe, ahol már kényelmesen elférnek a hozzánk látogató ügyfelek és a munkafolyamatok sem akadályozzák már egymást a helyhiány miatt. 
2014-ben fogalmazódott meg az ötlet, hogy hozzunk létre olyan termékcsoportot, amely könnyen rendelhetővé teszi a díszüvegeket. A megrendelő számára azonnal kalkulálható az ár és napokon belül rendelkezésére áll a kiválasztott minta alapján a megadott méretben.

Ennek sikerén felbuzdulva hoztuk létre az ÜvegKép és Vintage ajándék doboz termékeinket is, hogy további ötleteket és segítséget adjunk a lakásdekorációhoz illetve az ajándékozáshoz - mely valjuk be igen nehéz feladat a mai világban...

 

Rólunk
Kránitzné Ildikó cégvezető

Bízom benne, hogy rövidesen Önt is ügyfeleink között köszönthetjük!

Ügyfeleink írták rólunk

Találkozzunk

Bemutató terem/műhely : 9100 Tét, Szent István u. 4. (Győr-Moson-Sopron megye)
Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Nyitva vagyunk

Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 17:00
Péntek: 09:00-14:00
Szombat: előzetes időpont egyeztetés alapján
Vasárnap: mi is pihenünk ;)

Írjon nekünk

diszuvegplaza@gmail.com
(Válaszolunk 1 munkanapon belül)

Hívjon minket

Elérhetőek vagyunk: 09:00 - 18:00
+36-70-625-0844

Iratkozzon fel hírlevelünkre

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!