Megrendeléssel és szállítással kapcsolatos kérdések

Hogyan tudok rendelni, ha íves az üveg felső része?

Első lépésként mérje meg az üveg magasságát (íves felületnél a középső magassági méretet), majd az üveg szélességét. Ezt a méretet adja meg árajánlatkéréskor. 

Az íves üvegről, vagy alakos üvegről sablont kell készíteni a gyártáshoz. Ez készülhet erősebb kartonból, csomagoló papírból, fából. Segítségére lehet a bútor vagy ajtó gyártója. Ha kérdése van ezzel kapcsolatosan, jelezze és segítünk Önnek. 

A díszüveg árát nem befolyásolja az üveg alakja. 

Áruátvételi lehetőségek

Személyes áruátvétel telephelyünkön: 9100 Tét, Szent István u. 4. Házhozszállítás országosan a Magyar Posta futárszolgálattalcégünk általi kiszállítással.

A megrendelt terméket gondosan csomagolva, lezárt kartondobozban adjuk át a futárcégnek. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgálja meg. Ha bármilyen sérülést érzékel a termékeken, ne vegye át a csomagot és kérjen jegyzőkönyvet. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem fogadunk el!

A díszüvegek megrendelését követően díjbekérőt állítunk ki az árajánlatban szereplő összegről vagy az ár 50 %-áról. 

A díszüveg gyártását az összeg bankszámlára érkezését követően kezdjük meg, és innen számítható a megadott gyártási határidő is. 

Amennyiben előleget fizetett, a végszámlát a szállítás előtt tudja kiegyenlíteni. 

Fizetési módok:

Előreutalással a cég bankszámlaszámára (díjbekérő alapján)Készpénzzel bemutatótermünkben Utánvételes fizetési lehetőség max. 50 000.-Ft megrendelési összegig.

Felhívjuk figyelmét, hogy az előlegszámla kiegyenlítését követően a díszüveg panelokra elállási jog már nem illeti meg.

A megrendelés visszamondására a pénz befizetésétől számított 1 munkanapig van lehetőség. A rendelés lemondása esetén, az addig felmerült gyártási költséget ki kell fizetnie. 

A katalógus üvegek árváltozási jogát fenntartjuk.

A DíszüvegPlaza semmilyen formában nem vonható felelősségre a hibásan megadott adatokból eredő károkért és az újragyártás költségeiért!

Mivel minden díszüveget egyedi méretek, színösszeállítás alapján gyártunk le, ezért az elállási jog nem illeti meg. 

A Vevő elállási jogát nem gyakorolhatja a 45/2014. Korm. rendelet 29. §-ában foglaltak esetén, így különösen

olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a vásárló utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a vásárló személyére szabtak (pl. névre szóló termék, egyéb feliratos termékek, gravírozás, stb.);
romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;
olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;
olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel;
lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a vásárló a csomagolást felbontotta;
a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a Szolgáltató a vásárló kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a vásárló e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti elállási jogát.


Az elállási jog a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján csak a fogyasztókat illeti meg.


A Ptk.(Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény) 8:1. szakaszának 3. pontja szerint:
fogyasztó nem más, mint a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy.

Tehát jogi személyeket (cégeket, egyéni vállalkozókat, egyesületeket és egyesüléseket) nem illet meg az elállási jog, csak és kizárólag a természetes személyeket.

Megrendelését feladhatja a www.diszuvegplaza.hu honlapról az árajánlatkérő űrlap kitöltésével, vagy küldjön e-mailt az info@diszuvegplaza.hu email címre, esetleg hívja a +36-70-6250844-es telefonszámot.

Minden megrendelést visszaigazolunk e-mailben ill. telefonon egyeztetünk a megrendelővel. A megrendelés a számla kiállítását követően, a számla kiegyenlítésével válik érvényessé.

A vásárláskor szállítási, számlázási és kapcsolattartási adatok megadására van szükség. 

A felhasznált anyagokra rendeltetésszerű használat esetén 10 év garanciát vállalunk. Bármely valós minőségi problémára 100 % cseregaranciát vállalunk!

Nincs rejtett költség vagy utólag felszámított díj.

Minden árajánlatkor a szállítási költséget is kikalkuláljuk.

Amennyiben az MPL futárszolgálat viszi házhoz a küldeményét az alábbi árakkal tud kalkulálni:

10 kg-ig: 6990.-Ft20 kg-ig: 8900.-Ft

Az árak tájékoztató jellegűek, mivel a csomagolást és az üveg típusát, mennyiségét is figyelembe kell venni. 

Házhoz szállítás nagyobb üvegek esetén :

12000.-Ft - 25000.-Ft között. 

 

 

A fóliák élettartama kültéren 25 év, beltéren korlátlan. Profi anyag, mely nagyobb mennyiségű víz vagy erősebb UV hatására sem válik le az üveg felületéről, nem penészesedik, és UV-szűrős. A fóliákra 10 év garanciát vállalunk. 

A fóliagyártó cég a világpiacon több mint 25 éve van jelen. Cégünk 2007 óta foglalkozik a fóliák forgalmazásával és felhasználásával. Több itthoni referenciamunka bizonyítja a rendszer tartósságát, szépségét. 

Minden feladott csomag értékbiztosított, ezért ha kézbesítéskor bármilyen külső sérülést lát a csomagoláson, jelezze a futárnak és kérjük ellenőrizze a csomag tartalmát! Amennyiben a tartalma sérült kérje a kárjegyzőkönyv felvételét a futártól. Készítsen fotót a sérült csomagolásról és a termékről. 

Ezt követően még az átvétel napján jelezze felénk telefonon a káreseményt és cégünk intézi tovább a kárigényt a posta felé. Abban az esetben is így járjon el, ha a csomag külsőleg sértetlen, és csak az átvételt követően észleli a sérülést. A bejelentést követően soron kívül legyártjuk a törött terméket és napokon belül leszállítjuk. 

A törésből kifolyólag megrendelőinket semmilyen kár nem éri!.

Minden üvegfelület a Regalead Ltd. profi üvegdíszítési rendszerével van elkészítve. A technika hasonló, mint az eredeti ólomüvegezésnél, csak itt nem üvegdarabokat vágunk össze, hanem különböző Tiffany effektes művészeti-fóliákból készítjük el a mintát és kontúrozzuk le öntapadós ólomszállal az üveg felületén.

A 4 mm vastag üveg felületét nem bontjuk meg (míg az eredeti ólomüvegnél az üvegdarabokat illesztik össze ólomszállal) ezáltal hőszigetelt üvegnek is tökéletes. 

A DíszüvegPlaza semmilyen formában nem vonható felelősségre a hibásan megadott adatokból eredő károkért és az újragyártás költségeiért!

 

Amennyiben még a gyártást nem kezdtük meg, abban az esetben még módosítani tudjuk a rendelését. Azt követően már nincs rá lehetőség + költség nélkül (az addig felmerült gyártási költséget ki kell fizetni). 

Országosan vállalunk házhoz szállítást. Mivel törékeny termékekről van szó, nagyon gondos csomagolás előzi meg a szállítást. Minden árajánlat tartalmazza a szállítási díjat és módot. 

Csomagjaink többségét a Magyar Posta MPL futárszolgálat szállítja házhoz, hétköznapokon 8 és 17 óra között, így az Ön csomagja nem tévedhet el és biztonsággal érkezik meg Önhöz.

Kérjük, megrendeléskor olyan szállítási címet jelöljön meg, ahol a csomag 8 és 17 óra között sikeresen kézbesíthető. A telefonos elérhetőségéhez is olyan telefonszám megadását javasoljuk, ahol napközben is elérhető.

Másik lehetőség a cégünk általi szállítás - ez leginkább nagyobb üvegek, hőszigetelt üvegek esetében fordul elő. 

A díszüveg gyártását az összeg bankszámlára érkezését követően kezdjük meg, és innen számítható a megadott gyártási határidő is. 


Felhívjuk figyelmét, hogy  a gyártás megkezdését követően a díszüveg panelokra elállási jog már nem illeti meg.

A megrendelés visszamondására a pénz befizetésétől számított 1 munkanapig van lehetőség. A rendelés lemondása esetén, az addig felmerült gyártási költséget ki kell fizetnie. 

A DíszüvegPlaza semmilyen formában nem vonható felelősségre a hibásan megadott adatokból eredő károkért és az újragyártás költségeiért!

Kapcsolat

Ha kérdése van vagy időpontot szeretne egyeztetni, jelezze felénk !

Kollégánk rövid időn belül megkeresik megadott elérhetőségein, hogy üzenetére válaszoljunk!

Ha személyesen szeretne felkeresni minket bemutató termünkben, kérjük egyeztessen időpontot velünk! 

Várjuk szeretettel
bemutató termünkben!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk

Bemutató terem/műhely : 9100 Tét, Szent István u. 4. (Győr-Moson-Sopron megye)
Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Nyitva vagyunk

Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 17:00
Péntek: 09:00-14:00
Szombat: előzetes időpont egyeztetés alapján
Vasárnap: mi is pihenünk ;)

Írjon nekünk

diszuvegplaza@gmail.com
(Válaszolunk 1 munkanapon belül)

Hívjon minket

Elérhetőek vagyunk: 09:00 - 18:00
+36-70-625-0844

Iratkozzon fel hírlevelünkre

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!