google377f97d589d7dd26.html
DíszüvegPlaza

Beltéri ajtó díszüveg

Lakásunkba a beltéri ajtók üvegfelületeinek általában sima homokfújt vagy katedrál üvegek szoktunk választani, ami valjuk be őszintén elég sivár hangulatot ad.  Ha szóba is  kerül az ólomüveg, azt gyorsan elvetjük az ára és a gyártási idő miatt.

Ezen szeretnénk változtatni! Szeretném a figyelmükbe ajánlani legújabb Crea díszüvegjeinket, melyek elvarázsolják otthona beltéri ajtajait. Nem kell a régi ajtót eldobni, elég csak lefesteni és az üveget kicserélni Crea díszüvegre. Garantálom minden vendég megcsoldálja majd! Dobja fel hagyományos akár a Praktikerben, Obiban vásárolt beltéri ajtajának megjelenését!

Beltéri ajtó Crea díszüvegjeink tökéletes tiffany-üveg hatást biztosítanak. Minden üvegfelület gondos, kézműves munka eredménye!  Az általunk használt művészeti-fólia és öntapadós ólomszál profi üvegezési anyagok, így az általunk gyártott Crea díszüvegekre 10 év garanciát vállalunk. Ugyan nem biztonsági fólia, de törés esetén egyben  tartja az üveget, ezáltal nem engedi szilánkosra szétesni az üveget.

Az ára csak az első kellemes meglepetés!


Milyen lehetőségeim vannak, ha szeretném a beltéri ajtó üvegemet megvásárolni annélkül, hogy üvegesekhez kelljen rohangálnom?

Nézzen szét Beltéri ajtó katalógus üvegmintáink között! 

Itt kedvére válogathat otthona nyugalmában modern, kalasszikus mintáink közül, és ami legnagyobb segítség rögtön az árát is láthatja!

Miért érdemes a katalógusból választani?

* Mert a saját mérete alapján már láthatja az üveg árát!

* Mert gyorsan elkészítjük Önnek (akár 5 munkanapon belül otthonát díszítheti a Crea díszüveg) a megadott méretre díszüvegjét!

* Gondosan házhoz (vagy asztaloshoz) szállítjuk az ország bármely településére!

IRÁNY AZ ÜVEGVÁLASZTÉK...

 


Ha nem talált a katalógus üvegek között az izlésének megfelelőt vagy  egyedi elképzelése van mi segítünk a megvalósításában!

Mit kérünk Öntől? Küldjön egy e-mailt az info@diszuvegplaza.hu,-ra mely tartalmazza az üveg méretét, alakját és az elképzeléséről egy fotót vagy válogason képgalériánkban már elkészített üvegjeink között.

Különleges csiszolt üveges beltéri ajtó díszüveget is készítünk, az eredeti csiszolt ólomüveg árának töredékéért! 

A megbeszéltek alapján készítünk Önnek látványtervet és árajánlatot. A terv alapján egyeztetjük a színeket és a megbeszéltek alapján legyártjuk a beltéri ajtó Crea díszüvegpanelját.

A látványterv és árajánlat ingyenes!

 

Ha kérdése van, kérem jelezze felém

+36-70/6250844

Kránitzné Ildi

 

Érdeklődés

Név *:
E-mail *:
Telefonszám *:
Üzenet leírása *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!