DíszüvegPlaza

Kapcsolat

A CREA díszüvegek gyártója:

Művészeti-Fólia Bt.

Adószám: 24917072-1-08

Tel: +36-70/625-0844

Tel: +36-96/461-815

E-mail: info@diszuvegplaza.hu

Bemutató terem:

Hungary- 9100 Tét, Szent István u. 4.

Adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-88794/2015. és NAIH-88795/2015Beltéri ajtó díszüveg

„Lakásunkban a beltéri ajtók üvegfelületeinek általában sima homokfújt vagy katedrál üveget választunk, ami valljuk be őszintén, elég unalmas látvány.  Ha szóba is  kerül az ólomüveg, azt gyorsan elvetjük az ára és a hosszú gyártási idő miatt. Ezen akartam változtatni, így jött létre a DíszüvegPlaza!

Szeretném a figyelmébe ajánlani a legújabb CREA díszüvegeket, melyek újjávarázsolják otthona beltéri ajtajait. Nem kell a régi ajtót eldobni, elég csak lefesteni és az üveget kicserélni CREA díszüvegre. Garantálom, hogy minden vendég megcsodálja majd! Dobja fel hagyományos akár a Praktikerben, Obiban vásárolt beltéri ajtajának megjelenését!”- Krániztné Ildi, a CREA díszüveg tervezője, lakberendező.

A CREA díszüvegek tökéletes Tiffany üveg-hatást biztosítanak. Minden üvegfelület gondos, kézműves munka eredménye!  Az általunk használt művészeti fólia és öntapadós ólomszál profi üvegezési anyagok, melyekre 10 év garanciát vállalunk. Ugyan nem biztonsági fólia, de törés esetén egyben  tartja az üveget, nem engedi szilánkosra szétesni.

Az ára csak az első kellemes meglepetés!


Milyen lehetőségeim vannak, ha szeretném a beltériajtó-üvegemet megvásárolni, de nem akarok üvegesekhez rohangálni?

Nézzen szét beltéri ajtó katalógusunkban!

Itt kedvére válogathat otthona nyugalmában modern és klasszikus mintáink közül.

 

Miért érdemes a katalógusból választani?

* A saját üveg mérete alapján azonnal láthatja az árat!

* Akár 5 munkanapon belül elkészítjük a megadott méretre díszüvegét.

* Gondosan házhoz (vagy asztaloshoz) szállítjuk az ország bármely településére!

IRÁNY AZ ÜVEGVÁLASZTÉK...

 


Ha nem talált a katalógus üvegek között az ízlésének megfelelőt vagy  egyedi elképzelése van, segítünk a megvalósításában!

Mit kérünk Öntől? Küldjön egy e-mailt az info@diszuvegplaza.hu-ra, mely tartalmazza az üveg méretét, alakját és a mintáról egy fotót, vagy válogasson képgalériánkban a már elkészített üvegjeink között.

Különleges, csiszolt üveges beltériajtó-díszüveget is készítünk, az eredeti csiszolt ólomüveg árának kevesebb, mint feléért! 

A megbeszéltek alapján készítünk Önnek látványtervet és árajánlatot. A terv alapján egyeztetjük a színeket és legyártjuk a beltéri ajtó CREA díszüveg panelját.

A látványterv és az árajánlat ingyenes!


 

További információért hívja a +36-70-6250844-es telefonszámot vagy küldjön e-mailt az info@diszuvegplaza.hu e-mail címre.

Érdeklődés

Név *:
E-mail *:
Telefonszám *:
Üzenet leírása *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!