DíszüvegPlaza

Konyhaszekrény díszüveg

a konyhabútorát teljesen unalmassá teszi a csupasz, rideg üvegfelület? Valami egyedire és szemet gyönyörködtetőre vágyik? Tegye magával ragadóvá konyhaszekrényét CREA díszüveggel!

Végigjárta már az összes üvegező céget, de nem talált a bútorhoz illő üveget?  Ismerősénél gyönyörű ólomüveget látott a konyhabútorban, de Ön ezt nem engedheti meg magának?

Egy nagyszerű lehetőséget ajánlunk a figyelmébe! Igen, Önnek is lesz csodaszép, ízléses konyhaüvegje anélkül, hogy kocsiba kellene ülnie, vagy lakberendezőt fogadnia!

Legtöbben a konyhabútor rendelésekor az üvegre nem fordítanak kellő figyelmet. Vagy teljes egészében rábízzák  az üvegválasztást az asztalosra, bútorgyártóra, vagy saját kezükbe veszik a vásárlást és végigjárják az üvegező cégeket, ahol egyformán unalmas, egyhangú üvegeket ajánlanak méregdrágán.

Azonban egyik szakember sem lakberendező, így nem tudnak hatékonyan segíteni a döntésben. A végeredményt pedig évekig fogja nézegetni.

"Lakberendezőként az elmúlt 22 évben gyakran találkoztam ezekkel a problémákkal és próbáltam megoldást keresni rá. Ügyfeleim igényei alapján megterveztem a CREA konyhaüveg katalógust azoknak, akik otthonról, fix árakkal szeretnének rendelni díszüveget gyors kiszállítással. De azokról sem feledkeztem meg, akik bizonytalanabbak, vagy különlegesebb, egyedi darabot szeretnének. Számukra egyedi üvegtervet készítek, árajánlattal, illetve látványtervet a biztos döntés érdekében." Kránitzné Ildi, a  CREA díszüveg tervezője.

Miért érdemes katalógus üvegjeink közül választani? 

  • Azonnal ki tudja kalkulálni az árat.
  • Akár 5 munkanapon belül az otthonában van a kész díszüveg.
  • Az Ön egyedi üvegméretére gyártjuk le.
  • Házhoz szállítjuk.
  • Néhány kattintással rendelhet online.
  • Tökéletes ólomüveg-hatás nyújtanak, elérhető áron. Már 8000 forinttól vásárolhat gyönyörű konyhaszekrényajtó-üveget!
  • A termékeinkre 100 % garanciát vállalunk! Az általunk forgalmazott és használt speciális üvegfólia tökéletesen illeszkedik az üveg felületére (ragasztó nyom nem látható) az üveg mindkét oldala hibátlan megjelenést nyújt. Az ezzel a technológiával készített üvegpanelek élettartama minimum 25 év!

Nézze meg díszüveg katalógusunkat, válassza ki konyhaszekrény ajtójának legújabb ékkövét!

Lapozza online katalógusunkat:

 

A katalógus itt letölthető:crea-diszuvegkonyha.pdf

 

Megrendelését leadhatja online. KATT IDE!


 

Amennyiben  egyedi elképzelése van segítünk a megvalósításban!

Küldjön egy e-mailt az info@diszuvegplaza.hu-ra, mely tartalmazza az üveg méretét, konyhaszekrényéről, illetve a megálmodott mintáról egy fotót. Ha nincs konkrét elképzelése, írja le, milyen típusú minta áll Önhöz a legközelebb (modern, klasszikus, virágminta, geometrikus minta, stb.).

Megtervezzük az elképzelésének leginkább megfelelő konyhaszekrény-díszüveg mintáját, elkészítjük a látványtervet és  az árajánlatot. 

A terv alapján a színeket egyeztetjük és legyártjuk konyhabútora CREA díszüvegét. 

Nézze meg az általunk gyártott egyedi konyhaszekrényajtó  díszüveg képgalériánkat!


Hajlított konyhaszekrény üvegre lenne szüksége?  

 

Kérjen árajánlatot a DíszüvegPlazától! Hozza el hozzánk meglévő hajlított üvegét, vagy konyhaszekrény ajtó keretét és  elkészítettjük mi a hajlított üveget. Mindkét esetben kedvező áron tudjuk megdíszíteni az üvegfelületet. 

Jó tanács! Mielőtt az asztalos legyártja a hajlított konyhaszekrény ajtó keretét, konzultáljon velünk, mert költséghatékonyabb legyártatni a megadott méretre a standard íves  hajlított üveget és hozzá alakítani a keretet, mint fordítva. Egy 60 x40 cm-es hajlított üveg ára standard ívvel 20 000 forint, egyedi ívvel kb. 42 000 forint, díszítés nélkül. 

 

Az üvegre akár a katalógus konyhaszekrény üvegmintái közül is választhat, vagy megtervezzük egyedi mintáját. 

 

További információért hívja a +36-70-6250844-es telefonszámot vagy küldjön e-mailt az info@diszuvegplaza.hu e-mail címre.

Érdeklődés

Név *:
E-mail *:
Telefonszám *:
Üzenet leírása *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

A CREA díszüvegek gyártója:

Művészeti-Fólia Bt.

Adószám: 24917072-1-08

Tel: +36-70/625-0844

Tel: +36-96/461-815

E-mail: info@diszuvegplaza.hu

Bemutató terem:

Hungary- 9100 Tét, Szent István u. 4.

Adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-88794/2015. és NAIH-88795/2015Megosztás