google377f97d589d7dd26.html
DíszüvegPlaza

Kapcsolat

A CREA díszüvegek gyártója:

Művészeti-Fólia Bt.

Adószám: 24917072-1-08

Tel: +36-70/625-0844

Tel: +36-96/461-815

E-mail: info@diszuvegplaza.hu

Bemutató terem:

Hungary- 9100 Tét, Szent István u. 4.

Adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-88794/2015. és NAIH-88795/2015Vásárlási tájékoztató

Crea díszüvegekkel kapcsolatos kérdések

Mit jelent a színes külső keret vagy a színes belső keret?

 

AAlapüveg: 4 mm vastag üvegfelületen a motívum a kiválasztott színnel elkészítve és a kontúrok ólmozva vannak. Az üveg felülete átlátszó.

B. Homokfújt betéttel: az alapüveg kap egy homokfújt hatású fóliát, mely megakadályozza a betekintést, átláthatóságot. A fényt beengedi, nem sötétít. 

C. Belső kerettel: az alapüveg kérhető egy belső színes kerettel, mely színét a megrendelő választja ki - érdemes a minta színének megfelelőt választani. 

DKülső kerettel: az alapüveg kérhető külső színes kerettel, melynek a színét a megrendelő választja ki. 

Több opció is választható együtt.


Mit kell tennem íves üveg vagy alakos üveg esetén ?

Első lépésként mérje meg az üveg magasságát (íves felületnél a középső magassági méretet), majd az üveg szélességét. Ezt a méretet adja meg árajánlatkéréskor. 

Az íves üvegről, vagy alakos üvegről sablont kell készíteni a gyártáshoz. Ez készülhet erősebb kartonból, papírból, fából. Segítségére lehet a bútor vagy ajtó gyártója. Ha kérdése van ezzel kapcsolatosan, jelezze és segítünk Önnek. 

A díszüveg árát nem befolyásolja az üveg alakja. 


Mitől lesz tiffany üveg hatású az üveg? Mennyire tartós?

Minden üvegfelület a Regalead Ltd. profi üvegdíszítési rendszerével van elkészítve. A technika hasonló, mint az eredeti ólomüvegezésnél, csak itt nem üvegdarabokat vágunk össze, hanem különböző Tiffany effektes művészeti-fóliákból készítjük el a mintát és kontúrozzuk le öntapadós ólomszállal az üveg felületén.

A 4 mm vastag üveg felületét nem bontjuk meg (míg az eredeti ólomüvegnél az üvegdarabokat illesztik össze ólomszállal) ezáltal hőszigetelt üvegnek is tökéletes.  A fóliák élettartama kültéren 25 év, beltéren korlátlan. Profi anyag, mely nagyobb mennyiségű víz vagy erősebb UV hatására sem válik le az üveg felületéről, nem penészesedik, és UV-szűrős. A fóliákra 10 év garanciát vállalunk. 

A fóliagyártó cég a világpiacon több mint 25 éve van jelen. Cégünk 2007 óta foglalkozik a fóliák forgalmazásával és felhasználásával. Több itthoni referenciamunka bizonyítja a rendszer tartósságát, szépségét. 


Vásárlással kapcsolatos információk

Megrendelését feladhatja a www.diszuvegplaza.hu honlapról az árajánlatkérő űrlap kitöltésével, vagy küldjön e-mailt az info@diszuvegplaza.hu email címre, esetleg hívja a +36-70-6250844-es telefonszámot.

Minden megrendelést visszaigazolunk e-mailben ill. telefonon egyeztetünk a megrendelővel. A megrendelés a számla kiállítását követően, a számla kiegyenlítésével válik érvényessé.

A vásárláskor szállítási, számlázási és kapcsolattartási adatok megadására van szükség. 

A felhasznált anyagokra rendeltetésszerű használat esetén 10 év garanciát vállalunk. Bármely valós minőségi problémára 100 % cseregaranciát vállalunk!

Nincs rejtett költség vagy utólag felszámított díj.


Fizetés

 Díszüvegek fizetésével kapcsolatos információk

A díszüvegek megrendelését követően díjbekérőt állítunk ki az árajánlatban szereplő összegről vagy az ár 50 %-áról. 

A díszüveg gyártását az összeg bankszámlára érkezését követően kezdjük meg, és innen számítható a megadott gyártási határidő is. 

Amennyiben előleget fizetett, a végszámlát a szállítás előtt tudja kiegyenlíteni. 

Fizetési módok:

  • Előreutalással a cég bankszámlaszámára (díjbekérő alapján)
  • Készpénzzel bemutatótermünkben 
  • Bankkártyás fizetés (díjbekérő alapján) az OTP simplepay biztonságos fizetési felületén.
  • Utánvételes fizetési lehetőség max. 30 000.-Ft megrendelési összegig.

Felhívjuk figyelmét, hogy az előlegszámla kiegyenlítését követően a díszüveg panelokra elállási jog már nem illeti meg.

A megrendelés visszamondására a pénz befizetésétől számított 1 munkanapig van lehetőség. A rendelés lemondása esetén, az addig felmerült gyártási költséget ki kell fizetnie. 

A katalógus üvegek árváltozási jogát fenntartjuk.

A DíszüvegPlaza semmilyen formában nem vonható felelősségre a hibásan megadott adatokból eredő károkért és az újragyártás költségeiért!

 


Szállítással kapcsolatos kérdések a  SZÁLLÍTÁS menüpontban! 

További információért hívja a +36-70-6250844-es telefonszámot vagy küldjön e-mailt az info@diszuvegplaza.hu e-mail címre.