google377f97d589d7dd26.html
DíszüvegPlaza

Vásárlási tájékoztató

Crea díszüvegekkel kapcsolatos kérdések

Mit jelent a színes külső keret vagy a színes belső keret?

 

A. Alapüveg: 4 mm vtg. üvegfelületen a motívum a kiválaszott színnel elkszítve és a kontúrok ólmozva vannak. Az üveg felülete átlátszó.

B. Homokfújt betéttel: az alapüveg kap egy homokfújt hatású fóliát, mely megakadályozza a betekintést, átláthatóságot. A fényt beengedi, nem sötéti. 

C. Belső kerettel: az alapüveg kérhető egy belső színes kerettel, mely színét a megrendelő választja ki - érdemes a minta színének megfelelőt választani. 

D. Külső kerettel: az alapüveg kérhető külső színes kerettel, melynek a színét a megrendelő választja ki. 

Több opció is választható együtt.


Mit kell tennem íves üveg vagy alakos üveg esetén ?

Első lépésként mérje meg az üveg magassági méretét (íves felületnél a középső magassági méretet), majd az üveg szélességét. Ezt a méretet adja meg árajánlat kéréskor. 

Az íves üvegről, vagy alakos üvegről sablont kell készíteni a gyártáshoz. Ez készülhet erősebb kartonból, papírból, fából. Segítségére lehet a bútor vagy ajtó gyártója. Ha kérdése van ezzel kapcsolatosan, jelezze felém és segítek Önnek. 

A díszüveg árát nem befolyásolja az üveg alakja. 


Mitől lesz tiffany üveg hatású az üveg? Mennyire tartós?

Minden üvegfelület a Regalead Ltd. profi üvegdíszítési rendszerével van elkészítve. A technika hasonló mint az eredeti ólomüvegezésnél, csak itt nem üveg darabokat vágjunk össze, hanem különböző tiffany effektes művészeti-fóliákból készítjük  el a mintát és kontúrozzuk le öntapadós ólomszállal az üveg felületén.

A 4 mm vtg üveg felületét nem bontjuk meg (míg az eredeti ólomüvegnél az üveg darabokat illesztik össze ólomszállal) ezáltal hőszigetelt üvegnek is tökéletes.  A fóliák élettartama kültéren 25 év, beltéren korlátlan. Profi anyag , mely víz vagy erőssebb hatására sem válik le az üveg felületéről, nem penészesedik alá, UV stabilak és szűrők. A fóliákra 10 év garanciát vállalunk. 

A fólia gyártó cég a világpiacon több mint 25 éve jelen van. Cégünk 2007 óta foglalkozik a fóliák forgalmazásával és felhasználásával. Több itthoni referencia munka bizonyítja a rendszer tartóságát, szépségét. Vásárlással kapcsolatos kérdések

A megrendelések feladása a diszuvegplaza.hu weboldalon telefonon, elektronikus  úton lehetséges a info@diszuvegplaza.hu e-mail címen vagy a www.diszuvegplaza.hu honlapról az árajánlatkérő űrlap kitöltésével. 

Minden megrendelést visszaigazolunk e-mailben ill. telefonon munkatásrunk egyeztet a megrendelővel. A megrendelés a számla kiállítását követően, a számla kiegyenlítésével válik érvényessé.

A vásárláskor, szállítási és számlázási és kapcsolattartási adatok megadására van szükség. 

Az általunk gyártott díszüvegekre 100 % teljeskörű garanciát vállalunk. A felhasznált anyagokra 10 év garanciát vállalunk, feltétele a rendeltetés szerű használat. Bármely valós minőségi probléma esetén 100 % cseregaranciát vállalunk!

Nincsenek rejtett költség vagy utólagosan felszámított díj. 


Fizetés

 

Díszüvegek fizetésével kapcsolatos információk

A díszüvegek megrendelését követően díjbekérőt állítunk ki az árajánlatban szereplő összegről vagy annak 50 %-ról. 

A díszüveg gyártását az összeg bankszámlára érkezését követően kezdjük meg, és innen számítható a megadott gyártási határidő is. 

Amennyiben előleget fizetett, abban az esetben a végszámlát a szállítás előtt tudja kiegyenlíteni. 

Fizetési módok:

  • Előreutalással a cég bankszámlaszámmára (díjbekérő alapján)
  • Készpénzel bemutató termünkben 
  • Bankkártyás fizetés (díjbekérő alapján) az Otp simplepay biztonságos fizetési felületén.
Felhívjuk figyelmét, hogy az előleg számla kiegyenlítését követően  a díszüveg panelokra elállási jog már nem illeti meg.
A megrendelés visszamondására a pénz befizetésétől számított 1 munkanapig van lehetőség. A rendelés lemondása esetén, az addig felmerült gyártási költséget ki kell fizetnie. 


Az áruházban feltüntetett árak a fizetnedő árak. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt.

A DíszüvegPlaza semmilyen formában nem vonható felelősségre a hibásan megadott adatokból eredő károkért és az újragyártás költségeiért

 


Szállítással kapcsolatos kérdések a  SZÁLLÍTÁS menüpontban! 

Amennyiben kérdése, észrevétele van kérjük jelezze felénk!

Tel: 70-6250844

e-mail: info@diszuvegplaza.hu